dimarts, 10 d’agost de 2010

Activitats a la Gola del Ter

L'Hotel Picasso està situat just a tocar a la Gola del Ter, allà on el riu Ter desemboca a les aigües de les platjes de l'Estartit i Pals, on fa poc s'ha declarat com a espai natual dins Parc Natual del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter. Un lloc privilegiat i únic entre els hotels de Torroella de Montgrí i de la Costa Brava.

A més de poder gaudir de la tranquil·litat i bellesa que l'espai natural ofereix, es pot practicar activitats a l'aire lliure com anar en caiac, anar en cavall, anar en bicicleta, pescar, ... i a més l'Hotel Picasso disposa de piscina i zona d'esbarjo per a practicar ping pong o jugar a billar. De fet, una de les propostes que ja funcionen és l'organització de circuits per anar en cavall que connecten diferents hotels de la zona.

També està a la disposició de tothom un restaurant amb una cuina totalment mediterrènia que oferim amb menús diaris a partir de 13,50 euros. Per a més informació, no dubteu en contactar, tant per fer-nos saber les vostres preguntes com per fer-nos suggerències per tal de millorar els nostres serveis.