dimecres, 2 de març de 2011

Angules un producte exquisit

Després del periode vacacional, l'Hotel Picasso tornarà a obrir les portes ben aviat. Serà el proper 1 d'abril quan tant l'Hotel com l'exquisita cuina del nostre restaurant, tornarà a oferir el millor pels seus clients. Si ja per si sol és agradable l'estança enmig d'un paratge natural com és la Gola del Ter, poder degustar els millors productes de la zona encara completa millor el record de la visita.

Fa poc, vàrem llegir en un diari on es comentava els quatre millors productes culinaris del món que actualment existien: el pernil Maldonado, la trufa blanca del Piemonte, el caviar Beluga i les angules de la Gola del Ter. Tot seguit s'interrogava quins podrien ser els quatre millors vins que mariden amb aquests quatre productes. L'interrogant el deixem pels experts en enologia, mentre que si assegurem un irrepetible plat d'angules!

Experts en la pesca i cuina de l'angula, són molts els programes i entrevistes que fem arreu per explicar-ne les seves exquisiteses. Aquí pengem un singular cartell anunciant l'entrevista que varen fer a l'"angulero" Joan Mitjà, pescador d'angules, cuiner i propietari de l'Hotel Picasso.

En breu ens retrobem!