divendres, 27 de maig de 2011

TASTETS DE MAR - "La Clova"

Un any més, L'Estació Nàutica de l'Estartit i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, organitzen les jornades gastronòmiques "Tastest de mar, La Clova", i en què hi participen diferents restaurants de Torroella de Montgrí i l'Estartit entre els quals el Restaurant Picasso.

Les XVI Jornades Gastronòmiques seran tots els dies del mes de juny i que estan inspirats en el concepte de degustació tradicional dels Tastets de Mar, i amb el tema central de la clova. L'edició d'enguany, els menús preperats per l'ocasió són:

Un primer plat basat en una selecció d'espècies de clova: escopinyes, cloïsses, cargols, tellerines, etc...tan típiques de la nostra costa, i amb un sabor tan vinculat al mar, i un segon amb peixos locals al forn o a la brasa, buscant mantenir els valors intrínsecs de cada producte. Com sempre, vins de la terra, Castell de Perelada, de màxima qualitat i un paisatge que emmarca idealment una escapada gastronòmica. Pel fet de treballar només amb peix fresc, les espècies incloses als diferents menús, poden variar en funció de la disponibilitat del mercat.

A més d'aquests plats, el Restaurant Picasso ofereix altes suggeriments hi que podeu consultar els menús a la web de l'Hotel Picasso.