dissabte, 25 de juny de 2011

Dinars amb cervesa

Nova campanya de menús acompanyat amb cervesa. Cuina de l'Empordanet i Damm patrocina la promoció de fer dinars amb cervesa Inèdit i el restaurant Hotel Picasso juntament amb altres restaurants de l'Alt i Baix Empordà.

Una nota de premsa al diari El Punt titulada "L'Empordà inèdit" escriu:
"És un cas inèdit. Però no només pel fet que és la primera vegada que restaurants de l'Empordà s'uneixen en una fita, quan actualment es tendeix a fer-ho a escala municipal o amb pobles de l'entorn o d'una comarca, com a màxim, sinó que la clau de volta d'aquesta campanya no és altra que la singular cervesa de la casa Damm Inèdit, creada, entre altres autors, pel cuiner internacional Ferran Adrià, per acompanyar un àpat. Darrere els restaurants hi ha l'associació Cuina de l'Empordanet, que aplega restaurants del Baix Empordà, però davant la nova iniciativa d'oferir dinars d'estiu amb cervesa, s'ha decidit ampliar-la a tot l'Empordà i mirant de cobrir les millores terrasses de totes les cales i platges de la Costa Brava."

El propòsit d'aquesta campanya conjunta entre 36 restaurants de l'Empordà és oferir un menú al migdia fresc i estiuenc maridat amb cervesa entre els dies 23 de juny i 31 de juliol del 2011.